- Semifinalist i Årets kock 2003
- Kursledare på Restaurangakademien sedan 2006
- Lagade Nobelmiddagen tillsammans med Stefan Eriksson 2007-års Årets Kock, 2008
- Utbildar personalen på ICA NK Saluhall Stockholm i matlagningstekniker och råvarukännedom 2008/09
- Konsult åt Restaurang Collage Stockholm med menyer och recept 2008
- Konceptrådgivare åt Preem 2009/10
- A Nobel tribute dinner in Seattle for Sweden Week på uppdrag av Svenska konsulatet på Four Seasons för 300 gäster 2010
- Samarbete med Visit Sweden – Frankfurt, Oslo, Paris, Barcelona
- Inspirationskurser med – Hilton Slussen & Sergel Plaza Hotell
- Samarbetar med ICA Värtan, Stockholm 2012
- Samarbete med Scan, receptframtagning och kundevent, etc 2011/ 12
- På uppdrag av City Gross (Bergendalhs) Arbetar fram ett färdigmatskoncept, Middagshjälpen 2013-2015
- Håller ett föredrag om svensk mat på 28 Hong Kong Street, Singapore 2014
- Konsult åt Restaurang Raw, Stockholm 2015
- Uppdrag för Svenska Ambassader och residens i följande städer: Harare Zimbabwe. Pretoria, Sydafrika, New Dehli, Mumbai Indien, Dhaka Bangladesh, Skopje Makedonien 2014, 2015, 2016
- Kronfågels kock, receptframtagning, receptfoldrar och broschyrer, utveckling och kundevent sedan 2012
- Konsult och samarbete med Electrolux & Sodexo sedan 2015
- Lagar en företagsbankett för 500 personer på Cirkus juni 2016
- Samarbete med La Libertie, Campsegret Frankrike sedan 2014
- Samarbete och konsult med The Manta Resort, Pemba Island, Tanzania sedan 2016
Press
- Midsommarbuffé i Aftonbladet 2000
- Reportage i tidningen Vin och sprit 2001
- Reportage och recept i DN Söndag 2006
- Midsommarmat med TT 2008
- Recept till reportage i tidningen Gourmet 2008
- Receptserie i Mat & Vänner ”Från Grunden” 2011-2014
- Reportage om svensk mat i Makedoniens största tidning 2015
- Framträdande i Morgonsoffan i Makedonsk TV, Skopje 2016