Om

on

Albrektsson Gastronomic AB ägs och drivs av Magnus Albrektsson. 2007 startade Magnus företaget efter dryga 20 år bland Stockholms välrenommerade restauranger:

Tore Wretmans Riche, Restaurang Leijontornet, Köksmästare inom Rolfs Kök Koncernen, Köksmästare inom F12 group och Sous chef på Lux Stockholm för att nämna några.

Med världen som arbetsfält har Magnus bland annat varit köksmästare på hotell i Västindien och varit kökschef på lyxkryssaren MS Polaris som drevs av Special Expeditions NYC, USA.

Idag arbetar Albrektsson Gastronomic AB med följande kunder:

Kronfågel AB, Restaurangakademien, Electrolux, Sodexo, Sveriges Ambassader ute i Världen, La Libertie i Frankrike och The Manta Resort, Pemba Island för att nämna några. Se även meriter och samarbetspartners.

Företagets filosofi är och kommer alltid att vara kunden i fokus. Inspirationen hämtas från resor, restaurangbesök, odlare och uppfödare.

Råvarukvalitet och att följa säsongerna är hörnstenar i verksamheten.

Blogg – Gastronomic Traveller – It’s about food and travel