Albrektsson Gastronomic AB ägs och drivs av Magnus Albrektsson.
Företagets filosofi är och kommer alltid att vara kunden i fokus.
Råvarukvalitet och att följa säsongerna är hörnstenar i verksamheten.
2007 startade Magnus företaget efter dryga 20 år bland Stockholms välrenommerade restauranger:
Tore Wretmans Riche, Restaurang Leijontornet, Köksmästare inom Rolfs Kök Koncernen, Köksmästare på Strix, Köksmästare inom F12 group och Sous chef på Lux Stockholm för att nämna några.
Med världen som arbetsfält har Magnus bland annat varit köksmästare på en hotellresort i Västindien och varit kökschef på lyxkryssaren MS Polaris som drevs av Special Expeditions NYC, USA.
Idag arbetar Albrektsson Gastronomic AB med följande kunder:
Restaurangakademien, Delaval, Electrolux, Beirut Café, Hotel Kung Carl, CQ Foods, Sveriges Ambassader ute i Världen, Aveqia Stockholm och The Manta Resort, Pemba Island, Tanzania för att nämna några.